top of page

Projects

Fabric

Bryllup

Ser du etter en profesjonell fotograf til deres bryllup så er letingen over. Vi har vært vitne til flere bryllup og har god erfaring med foto i bryllup. Når du booker oss som fotograf, kan dere som brudepar være sikker på at dere får de beste og fineste øyeblikksbildene dere kan tenke dere. Vi er ikke til å legge merke til under seremonien for vi har et hemmelig lite triks som mange andre ikke har.

 

Det er deres dag så hvorfor ikke ha en fotograf som kan fange øyeblikkene på best mulig måte uten dere legger merke til oss. Book oss i dag eller kontakt oss for en gratis konsultasjon. 

Using Mobile Phones

Konfirmasjon

Å ta bilder av nykonfirmerte konfirmanter for oss er alltid en morsom oppgave. Per dags dato har vi tatt bilder av noen konfirmanter og det har vært en positiv opplevelse for alle som har deltatt. Vi har fått flere tilbakemeldinger på at vi er flink til å kommunisere med ungdommer. Dette kommer bra med når det skal fotograferes. Book oss i dag eller kontrakt oss for en gratis konsultasjon.

Promo/video

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

Hide and Seek

Dåp

Skulle du trenge en fotograf til barnedåpen så er vi her for at du skal få hendene fri til å døpe barnet ditt, så tar vi ansvaret for at du får de fineste bildene av dåpsbarnet. Kontakt oss for en gratis konsultasjon i dag

Flexibility

Portrett

Ønsker du portrettbilder av noen så har du virkelig kommen til rett sted. Vi er ikke den typiske fotografen som alle tenker på. Hos oss står ingen rett opp og ned for så å høre "si appelsin". Vi er den typen fotograf som har det gøy når vi tar bilder. Vi skal være kreativ og finne kule, spennende måter å ta bilder på som virkelig setter modellen i godt lys... tok du den? 

Vi har en lang rekke fotoshoots innen portrett bak oss og tar gjerne i mot flere som ønsker seg portrettbilder på sin måte. Vi er veldig imøtekommende og liker nye idéer og spennende utfordringer. Vi er profesjonell, men også veldig kreativ.

Digital art exhibit

Drone

This is your Project description. A brief summary can help visitors understand the context of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

bottom of page